Снимка ПиксабейОгромна трагедия се е случило в Тайван. Най-малко 36 души

...
Снимка ПиксабейОгромна трагедия се е случило в Тайван. Най-малко 36 души
Коментари Харесай

Влак дерайлира в тунел в Тайван, има много загинали

Снимка Пиксабей

Огромна покруса се е случило в Тайван. Най-малко 36 души са починали, а към 70 остават заклещени в останките от трен, дерайлирал в тунел.

Според " Ройтерс " данните сочат, че камионът може да е бил погрешно паркиран наоколо до линията и да се е спуснал по надолнище от място по пътя си към строителна площадка. Най-малко 40 души са ранени.

 

Катастрофата в Източен Тайван е най-тежкият жп случай на острова от най-малко четири десетилетия. Във влака има и туристи, а и пътуващи към домовете си за обичаен празник.

Изображенията на мястото на злополуката демонстрират вагони вътре в тунела, разцепени от удара, а други, смазани, пречат на спасителите да стигнат до пасажерите.

Около 350 души са били във влака, доста от тях - правостоящи, защото машината е била препълнена. Евакуирани са не повече от стотина души от първите четири вагона, само че останалите четири са " деформирани " и е мъчно да се стигне до тях съгласно пожарната, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР